Wat is het plafondverwarming

Het plafondverwarmingssyteem van Huisverwarmers is eenvoudig in bestaande bouw te realiseren en kost bijna geen ruimte. Ook hoeft er geen breekwerk plaats te vinden en kan de hele installatie snel en voordelig worden geïnstalleerd. De plafondverwarming is geschikt voor laag temperatuur verwarming en maakt direct het gebruik van een warmtepomp beter mogelijk.

Onder het bestaande plafond wordt een railsysteem gebouwd. Onder dit systeem worden in speciale profielen kunststof leidingen geplaatst. Door de kunststof leidingen loopt het verwarmingswater. Onder de profielen komt weer een gipsplaat en het geheel wordt weer netjes opgeleverd. De totale opbouwhoogte is 8-10cm.

De woning is op deze manier snel en eenvoudig voorzien van een laag temperatuur verwarmingssysteem en klaar voor een warmtepomp. Men kan nog steeds gebruik maken van een mooie houten vloer en zijn vrijwel geen aanpassingen in de woning nodig. Daarnaast is het ook nog een erg voordelige manier(voordeliger dan aanleggen vloerverwarming) en profiteer je van een comfortabele stralingswarmte vanaf het plafond. Ook is men in een keer af van de (lelijke) radiatoren in de woonkamer.

UW WONING DUURZAAM VERWARMEN!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.